Diensten en tarieven

Reguliere behandelingen

Standaard behandeling:

Deze behandeling bestaat uit het knippen en frezen van nagels, het weghalen van eelt, het verwijderen van likdoorntjes en het verhelpen van ingroeiende nagels. 

€37.50

Kleine behandeling:

Deze behandeling bestaat enkel uit het knippen en licht frezen van nagels. 

€30.50

Behandeling van kalknagels, eelt en kloven:

Deze meer specialistische behandeling, die ook langer duurt dan de standaard behandeling, bestaat uit het knippen en frezen van kalknagels, het weghalen van eelt, het verwijderen van likdoorntjes en het verhelpen van ingroeiende nagels. 

€50,00

Behandeling voor kinderen:

Omdat kinderen op een rustige, transparante manier benaderd moeten worden, neem ik voor deze behandeling de tijd.

€28.00

Likdoorn verwijderen

€25.00

Verhelpen ingroeiende nagel (per nagel):

Let op: bij meerdere ingegroeide nagels is de standaard behandeling voordeliger. 

€25.00

Medische behandelingen

Standaard behandeling voor reumatische voeten (Artritis):

Deze behandeling bestaat uit het knippen en frezen van nagels, het weghalen van eelt, het verwijderen van likdoorntjes en het verhelpen van ingroeiende nagels. Deze behandeling is prijziger dan de reguliere behandeling, omdat hiervoor de tijd genomen moet worden. 

Let op: dit wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. 

€40.00

Standaard behandeling voor diabetische voeten:

Deze behandeling bestaat uit het knippen en frezen van nagels, het weghalen van eelt, het verwijderen van likdoorntjes en het verhelpen van ingroeiende nagels. Deze behandeling is prijziger dan de reguliere behandeling, omdat hiervoor de tijd genomen moet worden. 

Let op: dit wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.  

€40.00

Ontspannende behandelingen

Voetmassage (30 minuten)

€23.00

Voetreflexmassage (60 minuten)

€47.00

Hotstone massage van onderbenen en voeten (30 minuten)

€25.50

Pedicure plus behandeling:

Deze behandeling bestaat uit het knippen en frezen van nagels, het weghalen van eelt, het verwijderen van likdoorntjes en het verhelpen van ingroeiende nagels. Tevens worden uw voeten heerlijk gescrubd.

Het uitproberen waard! 

€48.00

Combinatie behandelingen

Standaard behandeling en gellak:

Deze behandeling bestaat uit het knippen en frezen van nagels, het weghalen van eelt, het verwijderen van likdoorntjes en het verhelpen van ingroeiende nagels. Vervolgens krijgt u een gellakbehandeling. 

€62.50

Standaard behandeling met een voetmassage en gellak:

Deze behandeling bestaat uit het knippen en frezen van nagels, het weghalen van eelt, het verwijderen van likdoorntjes en het verhelpen van ingroeiende nagels. Vervolgens krijgt u een voetmassage en een gellakbehandeling.

€83.50

Standaard behandeling met behandeling van veel eelt, kloven en gellak:

Deze meer specialistische behandeling, die ook langer duurt dan een standaard behandeling, bestaat uit het knippen en frezen van nagels, het weghalen van eelt, het verwijderen van likdoorntjes en het verhelpen van ingroeiende nagels. Tevens krijgt u een gellakbehandeling.  

€65.50

Standaard behandeling bij veel eelt en kloven, een voetmassage en gellak:

Deze meer specialistische behandeling, die ook langer duurt dan een standaard behandeling, bestaat uit het knippen van nagels, het weghalen van eelt, het verwijderen van likdoorntjes en het verhelpen van ingroeiende nagels. Tevens krijgt u een voetmassage en een gellakbehandeling.

€86.50

Pedicure plus behandeling en gellak:

Deze behandeling bestaat uit het knippen en frezen van nagels, het weghalen van eelt, het verwijderen van likdoorntjes en het verhelpen van ingroeiende nagels. Tevens worden uw voeten heerlijk gescrubd en krijgt u een gellakbehandeling.  

€74.00

Pedicure plus behandeling met gellak en een voetmassage:

Deze behandeling bestaat uit het knippen en frezen van nagels, het weghalen van eelt, het verwijderen van likdoorntjes en het verhelpen van ingroeiende nagels. Tevens worden uw voeten heerlijk gemasseerd en krijgt u een gellakbehandeling.

€92.50

Standaard behandeling met een voetmassage:

Deze behandeling bestaat uit het knippen en frezen van nagels, het weghalen van eelt, het verwijderen van likdoorntjes en het verhelpen van ingroeiende nagels. Tevens krijgt u een voetmassage van 30 minuten. 

€60.50

Standaard behandeling met een uitgebreide voetmassage:

Deze behandeling bestaat uit het knippen en frezen van nagels, het weghalen van eelt, het verwijderen van likdoorntjes en het verhelpen van ingroeiende nagels. Tevens krijgt u een voetmassage van 60 minuten. 

€82.50

Standaard behandeling met een hotstone behandeling:

Deze behandeling bestaat uit het knippen en frezen van nagels, het weghalen van eelt, het verwijderen van likdoorntjes en het verhelpen van ingroeiende nagels. Tevens krijgt u een hotstone massage van 30 minuten. 

€61.00

Specialistische technieken

Nagelbeugel (per nagel)

€34.00

Nagel reparatie (per nagel) 

Let op: op de dag van nagelreparatie niet douchen, in verband met een betere hechting en uitharden.

€34.00