Massages

 
Massages bij voet- en beenklachten
Oorzaak van onrustige benen staan in de top 3 van de ongemakken bij veel mensen, het houd hun vaak uit hun slaap of ze kunnen hun benen niet in bedwang houden. Te veel stress en uitputting maar ook een tekort aan magnesium kunnen ongewenste spiertrekkingen veroorzaken.
 
Wat is magnesium en wat doet het? Magnesium is een mineraal dat nodig is voor de vorming en het in goede conditie houden van de botten en spieren. Tevens speelt magnesium een belangrijke rol bij de overdracht van zenuwprikkels en zorgt het voor een goede werking van de spieren. Een tekort aan magnesium kan leiden tot krampen en ongecontroleerde spiertrekkingen.
 
 
 
 
Een voetmassage geeft ontspanning, niet alleen in je voeten, die je de hele dag dragen, maar in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam. Een voetmassage geeft je rust en laat je even stilstaan bij jezelf. Een voetmassage kan verzachting en weldaad geven bij verschijnselen of klachten zoals bijvoorbeeld: Spanning, hoofdpijn, slapeloosheid, pijnlijke vermoeide voeten, vochtophoping in de voeten of benen, verkrampte en gespannen voeten, koude voeten en benen, enzovoort.

Voetmassage werkt:

Het zenuwstelsel wordt gestimuleerd 

De opname van energie en afvoer van de afgewerkte energie via de voeten verbetert

De bloedcirculatie in voeten, maar ook in de rest van het lichaam verbetert

De afvoer van afvalstoffen is beter

Het lymfesysteem wordt gestimuleerd waardoor afvoer van overtollig weefselvocht verbetert

Voetmassage activeert veel processen in het lichaam. Na een behandeling voel je verzachting en weldaad in je lichaam. Het activeert organen, spieren en weefsels en ook worden afvalstoffen makkelijker afgevoerd. De massage geeft diepere ontspanning op fysiek en geestelijk niveau. Het masseren van de voeten kan tot een afname van stress leiden.

 

Afspraak maken